Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Strukturált hálózatok (LAN, Telefon, KTV)

Sokakat ér kellemetlen meglepetés, amikor a megrendelt szolgáltatásokat beüzemelő szakember felteszi a legváratlanabb kérdést:

– Hol lenne legkevésbé zavaró az újonnan behúzandó kábel Önöknek?
– Hol fúrhatom át a falakat a kábeleknek?”

Minden szolgáltatás egy adott technológiára épül, melynek van olcsóbb és drágább változata. Hogy ne legyen az utolsó pillanatban döntési kényszerbe szorítva az esztétika és a költségek csatájában, keressen fel minket, hogy személyre szabva kompromisszumok nélküli gazdaságos hálózata lehessen. A szolgáltatási igények körvonalazódása után, minél hamarabb konzultáljon velünk, lehetőleg még a festés, de legkésőbb a szolgáltatások beüzemelése előtt! Így otthona, vagy irodája belső hálózata úgy szolgálja kényelmét, munkáját, illetve ezek biztonságát, hogy észre sem veszi.
Kollegáink évek óta figyelemmel kísérik ezeket a technológiákat, és építik az ilyen hálózatokat.
Forduljon hozzánk bizalommal!

Tanácsadás, Oktatás

Új kiépítés, átalakítás, korszerűsítés céljából több éves tapasztalatunkkal állunk szíves rendelkezésükre. Segítünk, hogy megtalálják az Önöknek leginkább testhezállóbb megoldást az elképzelt igényeikhez. Ha későbbiekben szeretnék, hogy az alapvető hálózati beállítások javítását egy vagy több a helyszínen dolgozó kollega is gyorsan el tudja végezni, – s ezzel rengeteg időt és pénzt takarít meg Önnek – vállaljuk oktatásukat. A képzést/továbbképzést Önöknél az Önök hálózatában tartva kényelmesen, és specifikusan tudjuk tartani. Ezáltal a kollegái nagyobb rutinra, és hálózatismeretre tehetnek szert

a helyi hálózatot illetően! A képzések lehetnek egyszeri, illetve időszakosak az új eszközökre és változásokra is kiterjedőek.

Komplett Rendszergazdai szolgáltatások

Ha nem kívánja terhelni magát, illetve kollegáit, de szeretné, hogy informatikai hálózata naprakész, gyors és megbízható legyen, keressen minket szerződéses vagy alkalmi díjas rendszergazdai szolgáltatásainkkal kapcsolatosan.

Grafikai szolgáltatásaink

Az ügyfelek hamarabb találkoznak egy cég arculatával, mint magával a céggel, annak termékeivel, szolgáltatásaival, vagy az ott dolgozó emberekkel. Pontosan arra szolgál a saját vizuális jel- és színrendszer, hogy a piacon lévő cégektől jól elkülöníthetően sajátos karakterével égjen bele az ügyfelek tudatába. Ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a cég arculatához tartozó elemek megtervezésére.

A komplex tervezés és kivitelezés mellett egyéb kisebb- nagyobb munkákat is vállalunk.
Logó, névjegykártya, levélpapír, boríték, szórólapok, prospektusok, egyéb kiadványok. plakátok, reklámtáblák,
újsághirdetések, illusztrációk, pólóminta tervezés, kivitelezés stb.

Weboldalak, statikus illetve dinamikus megoldásokkal.

Bővebb információért illetve elképzeléseivel keressen fel minket.